Muuta ajatteluasi – muutat elämääsi!

Toivoisitko, että joku säätäisi mielesi iloisemmaksi, luottavaisemmaksi, ja tyytyväisemmäksi? Avaisitko mieluusti oven hyvälle haltijattarelle, joka opettaisi sinut vaikuttamaan omiin tunnetiloihisi, sekä vieläpä kertoisi kuinka voit edetä helpommin kohti omia unelmiasi?

Tiedätkö mitä! Olen luonut sinulle verkkokurssin, jonka avulla voit tulla itse oman elämäsi hyväksi haltijattareksi! Saat käyttöösi menetelmiä, joiden avulla voit herätä aamuisin yhä onnellisempana, ja mennä iltaisin nukkumaan mieli kiitollisena kaikesta siitä, mitä olet päiväsi aikana kokenut.

Kaiken lisäksi saat käyttöösi kolme suggestiorentoutus-äänitettä, jotka alitajuntaan ohjautuvilla tehokkailla suggestioilla ohjelmoivat ajatteluasi positiiviseen suuntaan helposti ja vaivattomasti!

Sinulla on lupa suunnata kohti omannäköistä, mielekästä elämää!

Smamalmajan Heidi, rentoutusvalmentaja

Verkkokurssin juuret

Muutama vuosi sitten heräsin aamuun, jolloin en enää kyennyt lähtemään töihin. Minulla oli vakituinen virka luokanopettajana, mutta jo vuosien ajan olin tuntenut tyytymättömyyttä elämääni. Mietin, että ”tätäkö tämä elämä sitten on, eläkeikään saakka?”

En saanut oikein mistään apua työuupumukseni käsittelyyn, joten ryhdyin itse ottamaan selvää ihmismielen toiminnoista. Rentoutus- ja meditaatiohetket olivat kuuluneet joskus elämääni, mutta arkirumbassa jääneet vuosien varrella unholaan.

Ottaessani näitä kehoa ja mieltä hoitavia ja palauttavia harjoitteita uudestaan käyttööni, kiinnostuin yhä enemmän varsinkin parasympaattisen hermoston toiminnasta liittyen stressiin ja palautumiseen, sekä alitajunnan vaikutuksesta ajatteluumme.

Opiskelin hermoratahierojaksi, ja perehdyin ihmiskehon ihmeelliseen viisauteen. Suomen Hypnoosiliiton rentoutusvalmentajakoulutuksessa ihastuin ihmismielen hämmästyttävään maailmaan! 

Arkirutiineihini alkoi kuulua asioita, joilla huomasin olevan hyvinvointiani lisääviä vaikutuksia. Tein kiitollisuusharjoitteita, kuuntelin suggestioäänitteitä ja laadin niitä myös toisille, opettelin hyödyntämään manifestointia, eli tietoista luomista. Osallistuin meditaatio- ja hypnoositilaisuuksiin, syvennyin mieleni maisemiin. Uskaltauduin astumaan henkisellä polullani eteenpäin.

Valkeni toisenlainen aamu. Heräsin vapauteen, iloon ja uuteen energiaan.
Heräsin omaan elämääni, luottaen itseeni ja elämän kannattelevaan voimaan.

Ymmärsin, että minä itse voin vaikuttaa ajatuksiini ja tunnetiloihini, oman elämäni suuntaan. Minä itse voin luoda omannäköisen elämän, ottaessani vastuun itsestäni, omista tunteistani ja teoistani. 

Ystävät kyselivät: ”Sinä olet jotenkin muuttunut valoisammaksi, kuinka?” Aloin itsekin miettiä, että mitkä olivatkaan olleet ne askelmerkit, joiden kautta kulkemalla olin onnistunut muuttamaan elämääni? Tai ei, en ollut muuttanut elämääni, vaan olin muuttanut itseni!

Muuttuessani olin alkanut kokea itseni ja ympäröivän maailman eri tavoin kuin ennen. Ihanana, ihmeellisenä seikkailuna. Seikkailuna, jossa minä itse kapteenina purjehdin laivallani elämäni merillä, ohjaten alukseni unelmieni virtaan. Mennyt on mennyttä, tämä hetki ja tulevaisuus on käsissämme.

Viiden K:n askelmat

Ja ne tärkeimmät askelmerkit, ne minä kokosin kaikesta oppimastani ja kokemastani, sekä itse luomistani harjotteista, ja tiivistin Viiden K:n menetelmäksi. Tällä verkkokurssilla pääset hyödyntämään menetelmääni videoiden, tulostettavien tehtävien ja suggestiorentoutusäänitteiden avulla.

Työssäni luokanopettajana ja rentoutusvalmentajana olen tottunut ohjaamaan ihmisiä, sekä luomaan selkeitä opetusmateriaaleja, joten voit luottaa siihen, että tämä kurssi tarjoaa sinulle erinomaisesti hyödynnettävää aineistoa. Erityisen tehokkaasti uuden oppimista tukevat kurssimateriaaliin sisältyvät suggestiorentoutusäänitteet, joita voit kuunnella yhä uudestaan, tehostaen suggestioiden, eli ns. voimalauseiden vaikutusta alitajuntaasi.

Tunne siitä, että olet itse oman elämäsi ohjaksissa, ja pystyt vaikuttamaan tietoiseen ajatteluusi ja tunnetiloihisi, voi olla hyvinvointisi kannalta todella merkittävä. Ehkäpä alat nähdä itsesi ja elämäsi yhä positiivisemmassa valossa, ja uteliaana, itseesi luottaen, ohjaat askeleesi uusille poluille. Sinulla on lupa voida hyvin, sinulla on lupa kokea iloa ja onnellisuutta!

Olet tervetullut mukaan!
Klikkaa linkkiä niin voit heti ottaa käyttöösi ensimmäisen päivän kurssimateriaalit!

Kokeile kurssimateriaalia ilmaiseksi:

Anna kehollesi ja mielellesi tilaisuus rauhoittua ja tasapainottua, kuuntelemalla ihana 8 minuutin suggestiorentoutus: ”Metsän siimeksessä”. Tämä video on osa rentoutusäänitteestä, jonka kuulet kokonaisena (25min.) verkkokurssin viidennessä osiossa.