Suggestiorentoutus

tasapainottaa kehon ja mielen

Sinua yksilöllisesti ohjaa rentoutusvalmentaja (shl) Heidi Immonen.

Voimaannuttava rentoutus myös ryhmille ja työyhteisöille, Oulussa sekä etäyhteydellä.

 

Suggestiorentoutus rauhoittaa kehosi, hermostosi ja mielesi. Hengityksesi tyyntyy ja tasoittuu. Rentoutuneessa tilassa mieli on vastaanottavainen voimaannuttaville suggestioille, eli voimalauseille. 

Rentoutusvalmentajana autan sinua kulkemaan kohti henkilökohtaisia tavoitteitasi, ja kuljettamaan ajatuksiasi haluamaasi suuntaan.

Ohjattu rentoutus tehdään yleensä selinmakuulla, ja sen kesto on noin 40 minuuttia. Rentoutukseen sisältyy sekä kehorentoutus että mielikuvarentoutus, tai tarinallinen rentoutusmatka.

Tietyssä rentoutuksen vaiheessa ohjaan alitajuntaasi suggestioita, jotka olen kartoituskeskustelun pohjalta luonut juuri sinun tavoitteitasi ja toiveitasi tukeviksi.

Ryhmärentoutuksessa käytän ryhmän yhteisiä tavoitteita tukevia suggestioita.

Alitajunnastasi käsin suggestiot ohjaavat ajatuksiasi ja toimintaasi haluamaasi suuntaan. Ohjatun rentoutuskerran jälkeen olosi on rauhallinen ja rento, ja mielesi positiivinen ja virkeä.  

Noudatan työssäni Suomen Hypnoosiliiton eettisiä ohjeita, joissa asiakkaan hyvinvointi on aina etusijalla. Voit luottavaisin mielin asettua kannateltavaksi rentoon ja voimaannuttavaan ohjaukseeni!

KYSY TARJOUS ryhmille ja työyhteisön hyvinvointipäivään. Suggestiorentoutus voidaan toteuttaa lähiohjauksena Oulun alueella, sekä etäyhteydellä kaikkialle Suomeen. heidi(a)sammalmaja.fi tai puh: 040-7004883

Rentoutuksen suggestioiksi voit valita esimerkiksi seuraavia teemoja:

 • Hyvä uni
 • Itseluottamus, rohkeus
 • Itsemyötätunto
 • Rakkaus
 • Elämänmuutokset
 • Uupumuksesta kohti iloa ja virkeyttä
 • Toimintatapojen muuttaminen
 • Työssä tai opinnoissa eteneminen ja onnistuminen
 • Varmuutta ja voimaa haastaviin tilanteisiin
 • Terveys ja hyvinvointi
 • Murheista ja taakoista irrottautuminen
 • Raskausajan positiivisuus, ilo ja turvallisuuden tunne
 • Synnytykseen valmistautuminen

Tule mukaan kesän 2021 suggestiorentoutus-ryhmiin!

Uusia suggestiorentoutusryhmiä aloittaa Oulun Villa Valossa touko-kesäkuussa 2021. Turvallisisssa pienryhmissä (max 5hlöä) koet kuinka kehosi ja mielesi tyyntyy, tasapainottuu ja voimaantuu positiivisten suggestioiden myötä.

Tarkemmat tiedot rentoutusryhmistä päivittyvät tänne, sekä Sammalmajan Facebook-sivuille huhtikuun aikana. Seuraa ilmoittelua!

UUPUNEET
Rentoutuksessa rauhoittuvat sekä keho että mieli. Positiivisten suggestioiden myötä ohjaan alitajuntaasi uutta iloa, energiaa, itsemyötätuntoa, ja luottamusta elämän kannattelevaan voimaan! 

KESÄVAUVAN ODOTTAJAT
Ryhmä odottaville äideille. Kehosi ja mielesi rentoutuu, tasapainottuu ja tyyntyy. Suggestiot lisäävät iloa ja itseluottamusta raskausaikaan ja synnytykseen, sekä vahvistavat positiivisen suhteen kehittymistä syntyvään lapseen.

OHJEITA:
Kurssimaksu maksetaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla pankkikortilla. Huolehdimme hyvästä hygieniasta, tulethan vain terveenä kurssille.

Käyntiosoite: Villa Valo, Asemakatu 12 Oulu. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja kurssiajankohdat kesän kursseille päivittyvät huhtikuun aikana. 

 

Oulun Hinnasto 1.2.2021 alkaen:

 

Yksittäinen rentoutusvalmennuskerta (sis. kartoituskeskustelun + 45min. henkilökohtaisen suggestiorentoutuksen) 80€ (sis. alv. 24%).

 

Sammalmajan Salainen metsä:
Voimaannuttava Rentoutusvalmennuspaketti, joka sisältää kartoituskeskustelun + kaksi 45min. rentoutusvalmennuskertaa 150€ (sis.alv24%)

 

Suggestiorentoutus-ryhmät:
3 kertaa (a´45min.) 58€ (sis. alv. 24%)

 

Sammalmajan palvelut maanantaisin Oulun Villa Valossa (Asemakatu 12). Muina päivinä Raksilassa (Teuvo Pakkalan katu 24 as 1. Henkilökohtaiset rentoutusvalmennukset voidaan toteuttaa myös etäyhteydellä.

 

Varaamasi ajan voit perua tai siirtää maksutta viimeistään 24h ennen hoitokertaa. Peruuttamattomasta, varaamastasi käyntikerrasta veloitetaan hinnaston mukainen maksu.

 

KYSY TARJOUS ryhmille ja työyhteisön hyvinvointipäivään. Suggestiorentoutus voidaan toteuttaa lähiohjauksena Oulun alueella, sekä etäyhteydellä kaikkialle Suomeen. Ohjatun rentoutuksen kesto on 30-60min.

 heidi(a)sammalmaja.fi tai puh: 040-7004883

 

 

 

Liity Sammalmajan sisäpiiriin

 Kevään 2021 sisäpiirietuna ovat ilmaiset etä-suggestiorentoutukset!

Saat viikottain sähköpostiisi linkin, jolla pääset maksutta osallistumaan Zoomissa toteutettavaan 20-30min. voimaannuttavaan suggestiorentoutukseen.

Lisäksi saat liittymislahjaksi Unelmakartoituspaketin, jonka voit ladata tietokoneellesi ja tulostaa käyttöösi. Unelmakartoituksen avulla selkeytät tavoitteitasi ja suuntaat nopeammin kohti omia unelmiasi. Tarkista heti liityttyäsi, että sait postia Sammalmajasta!

Voit perua tilauksesi milloin vain, lisätietoa: tietosuojaseloste

* pakollinen tieto
Mikäli et löydä viestiä sähköpostistasi, tarkista roskaposti-kansio.