Lahjakortti Reikihoito

55,00 

Tuotekuvaus

Lahjakortti käy maksuvälineeksi 1h Reikihoitoon.

Reikihoito kestää noin tunnin, ja hoidon aikana käsiä pidetään hoidettavan chakrojen kohdilla, sekä muissa kehon kohdissa jotka tarvitsevat huomiota. 

Reikihoito on lempeää ja turvallista energiahoitoa, joka sopii kaikille. Ennen hoidon aloitusta voit halutessasi kertoa toiveistasi ja tarpeistasi hoitoa ajatellen. Reikihoito sopii hyvin kehon ja mielen energioiden tasapainottamiseen, rentoutumiseen ja hyvän olon lisäämiseen.

Rentoutunut keho, ja vapaana virtaava uusi energia on ihana lahja läheiselle!

Lue lisää Reikihoidosta:

 

Reikihoito

Reiki on yksinkertainen, luonnollinen ja turvallinen energiahoito, joka sopii kaiken ikäisille. Se lisää energiaa, syvärentouttaa, nopeuttaa paranemista ja auttaa kehoa puhdistumisessa.

Reikihoidon aikana hoidettava lepää pukeutuneena hierontapöydällä peitteiden alla.

Hoito aloitetaan pään alueelta kruunuchakrasta ja se etenee chakrasta toiseen, viimeiseksi jalkapohjiin. Käsiä pidetään hoidettavan chakran kohdalla. Mikäli hoitajaa ohjataan hoidon aikana löytämään jokin erityistä hoitoa tarvitseva alue, pidetään käsiä myös siinä kohdassa kehoa.

Hoitaja toimii puhtaana kanavana ja antaa parantavan energian virrata käsiensä kautta hoidettavan korkeammaksi parhaaksi.

Reikihoitoon tullessasi voit halutessasi kertoa, mihin asioihin toivot apua tai uusia voimia. Reikienergia hoitaa ja tasapainottaa niin kehon kuin mielen energioita.

Hoidon jälkeen olosi on rentoutunut ja tyyni. Hoito kestää noin tunnin.

 

Maksettuasi lahjakortin, saat sen ladattavassa muodossa (pdf) suoraan sähköpostiisi. Voit tulostaa lahjakortin, tai lähettää sen edelleen lahjan saajalle.

Lahjakortti on voimassa vuoden. Ajanvaraus: www.sammalmaja.fi/reikihoito-oulu/ tai puhelimitse 0407004883. Sammalmajan toimipiste sijaitsee Oulussa.

Hoitoon tullessa henkilöllä on oltava mukana lahjakortti joko tulostettuna tai näytettävissä esim. puhelimesta.