Metsän siimeksessä, sateenkaaren alla

9,50 

Tuotekuvaus

Lähde ihanalle metsäretkelle rentoutusäänitteen avulla!

Tällä matkalla ohjaan lempeästi kehosi rentoutumaan ja mielesi rauhoittumaan, jotta voit vastaanottaa positiivisia suggestioita eli voimalauseita.

Tunnet, kuinka olotilasi tyyntyy ja tasapainottuu. Koet ilon ja itseluottamuksen lisääntyvän, ja voit yhä enemmän kiinnittää huomiota omaan intuitioosi.

Matkasi varrella kohtaat kauniita ja energisoivia luonnonelementtejä, joista saat voimaa ja iloa tuleviin päiviin.

Voit kuunnella äänitettä milloin tahansa kaipaat kehon ja mielen rauhoittamista, tai haluat kääntää tunnetilasi positiivisempaan suuntaan. Suggestiorentoutusäänite edistää myös hyvää ja syvää yöunta.

Kuuntele rentoutusäänite kuulokkeilla, leväten rauhallisessa paikassa.

Tämän rentoutusäänitteen suggestiot: rakkaus, ilo, uusi energia, elinvoima, luovuus, intuitio, itseluottamus, sisäinen rauha.

Jos kehosi ja mielesi kaipaa rauhoittumista, tasapainottamista, uutta iloa, rakkautta, ja luottamusta elämän kannattelevaan voimaan, ovat Sammalmajan rentoutusäänitteet juuri sinua varten!

Rentoutusäänitteet on laatinut Suomen Hypnoosiliiton Rentoutusvalmentaja Heidi Immonen.

Äänitteissä sinut johdatellaan rauhoittavalle mielikuvamatkalle metsän siimekseen, lempeille aalloille kellumaan, tai läpi avaruuden, paikkaan, jossa kaikki on mahdollista.

Rentoutuksen tietyssä vaiheessa, alitajunnan ollessa vastaanottavaisimmillaan, sinne ohjataan voimaannuttavia positiivisia suggestioita. Suggestiot ovat myönteisiä, vahvoja sanoja ja lauseita, jotka vahvistavat sisälläsi iloa, varmuutta, onnellisuutta, ja luottamusta elämään.

Alitajunta on ikään kuin autopilotti, joka huomaamattasi ohjailee ajatuksiasi ja toimintaasi.

Suggestiorentoutusäänitteitä kuuntelemalla voit itse muokata alitajuntaasi siten, että se alkaa tukea sinua positiivisella tavalla päivittäisessä arjessasi.

Tutkimusten mukaan rentoutusäänitteen kuunteleminen

– rauhoittaa hermoston toimintaa
– tehostaa verenkiertoa
– laskee verenpainetta
– laskee stressihormonien määrää elimistössä
– lisää mielihyvähormonien (mm. oksitosiini) eritystä
– kohentaa mielialaa
– selkeyttää ajattelua
– lisää luovuutta
– tehostaa oppimiskykyä

Rentoutumisen aikana parasympaattinen, eli tahdosta riippumaton hermosto aktivoituu.
Parasympaattisen hermoston aktivoituminen päivän aikana puolestaan lisää todennäköisyyttä syvään, palauttavaan yöuneen. Näin ollen rentoutusäänitteiden kuunteleminen edistää luonnollisella tavalla aina myös hyvää yöunta.

Ihanaa, että huolehdit itsestäsi ja omasta jaksamisestasi rentoutusäänitteiden avulla. Sinulla on lupa voida hyvin, sillä juuri sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö!

Voit ostaa itsellesi tämän yksittäisen rentoutusäänitteen (9.50€), tai valita edullisen paketin, joka sisältää kolme tehokasta suggestiorentoutusta (19.50€). Suoritettuasi maksun saat sähköpostiisi linkin, josta pääset heti kuuntelemaan suggestiorentoutusta. Rentoutusäänite on käytössäsi vuoden ajan.

Rentouttavaa ja mielenkiintoista rentoutusmatkaa,

Toivottaa Sammalmajan Heidi