Rentoutusäänitepaketti

19,50 

Tuotekuvaus

Kaipaako kehosi ja mielesi rauhoittumista, tasapainottamista, uutta iloa, rakkautta, ja luottamusta elämän kannattelevaan voimaan?

Sammalmajan rentoutusäänitepaketti on juuri sinua varten!

Lähde rauhoittavalle mielikuvamatkalle metsän siimekseen, lempeille aalloille kellumaan, tai läpi avaruuden, paikkaan, jossa kaikki on mahdollista.

Äänitepaketti sisältää seuraavat suggestiorentoutukset:

Auringon syleily, rauhoittavat aallot (22min.)

Suggestiot: ilo, valo, uusi energia, rakkaus, luottamus.

Metsän siimeksessä, sateenkaaren alla (25min.)

Suggestiot: rakkaus, ilo, uusi energia, elinvoima, luovuus, intuitio, itseluottamus, sisäinen rauha.

Unelmat toteen, kaikki on mahdollista! (19min.)

Suggestiot: itseluottamus, omien unelmien toteutuminen, ilo, onnellisuus

Suggestiorentoutukset on laatinut Suomen Hypnoosiliiton Rentoutusvalmentaja Heidi Immonen.

Rentoutusäänitepaketti toimii apunasi, kun haluat kääntää ajatteluasi ja tuntemuksiasi positiivisempaan suuntaan.

Alitajunta on ikään kuin autopilotti, joka huomaamattasi ohjailee sinua erilaisissa arjen tilanteissa. Tutkimusten mukaan jopa 95% ajattelustamme ja tuntemuksistamme on alitajunnan ohjaamaa.

Alitajuntamme pitää sisällään uskomuksia, ajatusmalleja ja usein myös toimintaamme rajoittavia ”sääntöjä” itsestämme sekä ympäröivästä maailmasta. Alitajunnan sisällöt ovat rakentuneet koko elämämme aikaisista kokemuksista, painottuen varhaislapsuuteen.

Mutta eipä hätää; suggestiorentoutuksen tai hypnoosin avulla pääsemme ohjaamaan alitajuntaan juuri niitä asioita, positiivisia voimalauseita, joiden pohjalta haluamme rakentaa mielemme toiminnot tänä päivänä!

Suggestiorentoutusten tietyssä vaiheessa, alitajunnan ollessa vastaanottavaisimmillaan, sinne voidaan ohjata voimaannuttavia positiivisia suggestioita.

Suggestiot ovat myönteisiä, vahvoja sanoja ja lauseita, jotka vahvistavat sisälläsi iloa, varmuutta, onnellisuutta, ja luottamusta elämään.

Suggestiorentoutusäänitteitä kuuntelemalla voit siis itse vaikuttaa alitajuntaasi siten, että se tukee ajatuksiasi, tunteitasi ja toimintaasi positiivisella tavalla päivittäisessä arjessasi.

Tutkimusten mukaan rentoutusäänitteen kuunteleminen myös:

– Rauhoittaa hermoston toimintaa
– Tehostaa verenkiertoa
– Laskee verenpainetta
– Laskee stressihormonien määrää elimistössä
– Lisää mielihyvähormonien (mm. oksitosiini) eritystä
– Kohentaa mielialaa
– Selkeyttää ajattelua
– Lisää luovuutta
– Tehostaa oppimiskykyä

Rentoutumisen aikana parasympaattinen, eli tahdosta riippumaton hermosto aktivoituu.
Parasympaattisen hermoston aktivoituminen päivän aikana puolestaan lisää todennäköisyyttä syvään, palauttavaan yöuneen. Näin ollen rentoutusäänitteiden kuunteleminen edistää luonnollisella tavalla aina myös hyvää yöunta.

Ihanaa, että huolehdit itsestäsi ja omasta jaksamisestasi rentoutusäänitteiden avulla. Sinulla on lupa voida hyvin, sillä juuri sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö!

Tämä rentoutusäänitepaketti sisältää kolme tehokasta suggestiorentoutusta, jotka ovat käytössäsi vuoden ajan. Suoritettuasi maksun, saat sähköpostiisi linkin, josta pääset heti kuuntelemaan äänitteitä You Tubessa.

Ihania rentoutusmatkoja sinulle!

Toivottaa Sammalmajan Heidi (Suomen Hypnoosiliiton Mentaali- ja Hypnoosivalmentaja)