Auringon syleily, rauhoittavat aallot

9,50 

Tuotekuvaus

Anna voimaannuttavan rentoutusäänitteen kuljettaa sinut lämpimille aalloille kellumaan.

Rentoutuksen tietyssä vaiheessa, alitajunnan ollessa vastaanottavaisimmillaan, sinne ohjautuu kehoa ja mieltä vahvistavia ihania suggestioita: iloa, valoa, uutta energiaa, rakkautta sekä luottamusta elämän kannattelevaan voimaan.

Voit kuunnella äänitettä milloin tahansa kaipaat kehon ja mielen rauhoittamista, tai haluat kääntää tunnetilasi positiivisempaan suuntaan. Suggestiorentoutusäänite edistää myös hyvää ja syvää yöunta.

Kuuntele äänite kuulokkeilla rauhallisessa paikassa leväten.

Tämän rentoutusäänitteen suggestiot: ilo, valo, uusi energia, rakkaus, luottamus.

Jos kehosi ja mielesi kaipaa rauhoittumista, tasapainottamista, uutta iloa, rakkautta, ja luottamusta elämän kannattelevaan voimaan, ovat Sammalmajan rentoutusäänitteet juuri sinua varten!

Rentoutusäänitteet on laatinut Suomen Hypnoosiliiton Rentoutusvalmentaja Heidi Immonen.

Äänitteissä sinut johdatellaan rauhoittavalle mielikuvamatkalle metsän siimekseen, lempeille aalloille kellumaan, tai läpi avaruuden, paikkaan, jossa kaikki on mahdollista.

Rentoutuksen tietyssä vaiheessa, alitajunnan ollessa vastaanottavaisimmillaan, sinne ohjataan voimaannuttavia positiivisia suggestioita. Suggestiot ovat myönteisiä, vahvoja sanoja ja lauseita, jotka vahvistavat sisälläsi iloa, varmuutta, onnellisuutta, ja luottamusta elämään.

Alitajunta on ikään kuin autopilotti, joka huomaamattasi ohjailee sinua erilaisissa tilanteissa.

Suggestiorentoutusäänitteitä kuuntelemalla voit itse muokata alitajuntaasi siten, että se tukee ajatuksiasi, tunteitasi ja toimintaasi positiivisella tavalla päivittäisessä arjessasi.

Tutkimusten mukaan rentoutusäänitteen kuunteleminen:

– Rauhoittaa hermoston toimintaa
– Tehostaa verenkiertoa
– Laskee verenpainetta
– Laskee stressihormonien määrää elimistössä
– Lisää mielihyvähormonien (mm. oksitosiini) eritystä
– Kohentaa mielialaa
– Selkeyttää ajattelua
– Lisää luovuutta
– Tehostaa oppimiskykyä

Rentoutumisen aikana parasympaattinen, eli tahdosta riippumaton hermosto aktivoituu.
Parasympaattisen hermoston aktivoituminen päivän aikana puolestaan lisää todennäköisyyttä syvään, palauttavaan yöuneen. Näin ollen rentoutusäänitteiden kuunteleminen edistää luonnollisella tavalla aina myös hyvää yöunta.

Ihanaa, että huolehdit itsestäsi ja omasta jaksamisestasi rentoutusäänitteiden avulla. Sinulla on lupa voida hyvin, sillä juuri sinä olet oman elämäsi tärkein henkilö!

Voit ostaa itsellesi tämän yksittäisen rentoutusäänitteen (9.50€), tai valita edullisen paketin, joka sisältää kolme tehokasta suggestiorentoutusta (19.50€). Suoritettuasi maksun saat sähköpostiisi linkin, josta pääset heti kuuntelemaan suggestiorentoutusta. Rentoutusäänite on käytössäsi vuoden ajan.

Rentouttavaa ja mielenkiintoista rentoutusmatkaa,

Toivottaa Sammalmajan Heidi