Hei ystävä, tervetuloa Sammalmajan kauppaan!

Suomen Hypnoosiliiton Mentaali- ja Hypnoosivalmentajana, sekä hyvän energian intuitiivisena välittäjänä, olen laatinut rauhoittavat ja voimaannuttavat materiaalit juuri sinun olotilaasi tukemaan.

Kehon ja mielen rauhoittaminen käy helposti rentoutusäänitettä kuuntelemalla aina kun koet tarvetta tyyntyä tai ohjata mieleesi positiivisia ajatuksia ja tuntemuksia.

Sammalmajan rentoutusäänitteet kuljettavat sinut syvästi rentoutuneeseen tilaan, jossa aivot laskeutuvat Theta-taajuudelle (4-8Hz). Theta-tila on meditaation, luovuuden ja syvän hypnoosin tila, jossa olemme luonnostaan esimerkiksi juuri ennen nukahtamista tai heräämistä.

Matalataajuinen Theta-tila mahdollistaa mielen uudistumisen, ja sitä hyödyntäen ohjaan rentoutuksen tietyissä vaiheissa positiivisia suggestioita alitajuntaasi. Rentoutusäänitteiden esittelyssä on mainittu, mitä suggestioita ko. äänitteessä käytetään.

Muuntuneissa tajunnan tiloissa sinulla on mahdollisuus vapautua tiedostamattoman mielesi ”autopilotista”, ja antaa vahvistavien, uudistavien ja virkistävien sanojen ohjelmoida alitajuntaasi uudelleen.

Valitsemalla Sammalmajan rentoutusäänitteen, valitset itse mitä haluat arjessasi ajatella ja tuntea. Voit päästää irti sinua rajoittavista ajatuksista ja toimintamalleista. Voit edistää omaa hyvinvointiasi milloin tahansa, sillä sinulla on lupa luoda päivästäsi hyvä ja onnellinen!

Iloa ja valoa päivääsi, toivoo Sammalmajan Heidi