Valitse sivu

Sammalmajan palvelut (Hermoratahieronta, Hypnoosi, Reikihoito ja verkkokauppa) ovat toistaiseksi tauolla, mutta käy toki lukaisemassa hyvinvointivinkkejä blogin puolelta.

Auringon säteitä ja ilon hetkiä päivääsi! Toivoo Sammalmajan Heidi

hypnoosi-oulu

Hypnoosi­valmennus

Suomen Hypnoosiliiton Mentaali- ja Hypnoosivalmentajana tarjoan sinulle luottamuksellista ja eteenpäin suuntaavaa mielen valmennusta lempeässä ilmapiirissä.

Hypnoosi on luonnollinen ja turvallinen syvärentouttava menetelmä, jonka avulla voimme vaikuttaa tuntemuksiin ja toimintamalleihin.

Hypnoosin avulla on mahdollista käsitellä niin mennyttä, tätä hetkeä, kuin tulevaa, ja vahvistaa toivottuja positiivisia ajatuksia.

Lähivalmennus Oulussa, etäyhteydellä koko Suomeen.

Lue lisää

kuntouttava-hieronta-oulu

Hermorata­­hieronta Oulussa

Hermoratahieronta on varsinainen superboostaus elimistöllesi!

Se tasapainottaa hermoston toimintaa, ja kuljettaa sekä kehosi että mielesi kellumaan täydellisen rauhan ja rentouden lempeisiin aaltoihin.

Hoidon vaikutuksesta kehosi puhdistuu, uni syvenee, ravinteiden imeytyminen paranee, ja hormonitoiminta tasoittuu.

Lempeän tehokas hoitomuoto moniin kipuihin ja vaivoihin, sekä mm. työuupumuksesta toipuville.

Lue lisää

sammalmaja-energiahoito

Reiki-äänimaljahoito

Reiki on luonnollinen ja turvallinen energiahoito, joka sopii kaikenikäisille.

Sammalmajan Reikihoidossa käytetään tukena tiibetiläisiä äänimaljoja, jotka keholla värähdellessään saavat aikaan täydellisen rentouden tunteen, sekä tasapainottavat chakroja.

Reiki-äänimaljahoito avaa energiakanavat edistäen energioiden vapaata virtausta, mikä puolestaan lisää elinvoimaisuutta ja nopeuttaa paranemista, sekä auttaa kehoa puhdistautumaan.

Lue lisää