Hermorata­hierontaa Oulussa – myös kotikäynnit

Hermoratahieronta on varsinainen superboostaus elimistöllesi! Hoito tehostaa elimistösi toimintoja, sekä auttaa kehoasi ja mieltäsi palautumaan.

Hermoratahieronta tehdään ohuen pitkähihaisen vaatekerran päältä. Hieronnassa käsittelen sormilla ja kämmenillä painellen ja pyöritellen koko kehosi päästä varpaisiin, hermoratojen ja akupisteiden päältä.

94€/ 2h kokonaisvaltainen hoitokerta!

Tutustu hermorata­hierontaan

Hoidon vaikutuksesta kehosi puhdistuu, ravinteiden imeytyminen paranee, ja hormonitoiminta tasoittuu.

Kahden tunnin hieronta rentouttaa kehon ja mielen, sekä aktivoi parasympaattisen hermoston toimintaa lisäten mahdollisuutta syvään yöuneen.

Hermoratahieronta tehdään ohuen pitkähihaisen vaatekerran päältä. Hieronnassa käsittelen sormilla ja kämmenillä painellen ja pyöritellen koko kehosi päästä varpaisiin, hermoratojen ja akupisteiden päältä.

Voit tulla kokemaan hermoratahieronnan hoitavan ja rauhoittavan vaikutuksen kertaluonteisesti, tai ostaa vaikkapa edullisen viiden hoitokerran sarjakortin.

Sairauksia ja kiputiloja pois hoidettaessa, tarvitaan usein 5-10 hoitokertaa viikon välein.

Esteitä hermoratahieronnalle ovat elinsiirto tai leikkaus (alle 2kk), sekä raskaus (keskenmenoriski).

Synnytyksen lähestyessä (rv38 eteenpäin) hermoratahieronnalla on erittäin suotuisia vaikutuksia. Rentoutuksen lisäksi se valmistaa kehoa tulevaan koitokseen, tehostaa elimistön toimintoja ja siten lisää luonnollisen synnytyksen mahdollisuuksia.

Tulethan hermoratahierontaan täysin flunssaoireettomana.
Kotikäynneillä käytetään asiakkaan omia lakanoita, tyynyjä ja peittoa hierontapöydällä. Desinfioin hierontapöydän jokaisen asiakaskäynnin jälkeen, sekä käytän tarvittaessa kasvomaskia.

Säännöllinen hermoratahieronta kasvattaa elimistösi vastustuskykyä, joten se on hyvä valinta hyvinvointihoitojen rintamalla myös tänä aikana, kun haluat suojautua taudinaiheuttajia vastaan. 

Hermorata­hieronnasta voit saada apua moniin vaivoihin, kuten:

 • Niska- ja hartiakipu, lihaskireys
 • Unettomuus
 • Migreeni, päänsärky, huimaus
 • Stressi, uupumus
 • Hormonaaliset häiriöt, lapsettomuus
 • Kylmät kädet tai jalat
 • Ruoansulatushäiriöt, vatsavaivat
 • Selkäkivut, iskias
 • Allergiat, ihottumat
 • Määrittelemättömät kivut ja vaivat, joita koululääketiede ei ole tunnistanut
 • Fibromyalgia, reumaattiset oireet

Hinnasto

Voimassa 1.2.2021 alkaen (Oulu)

Hermoratahieronta 2h 94€ (kotikäynti 110€)

5X sarjakortti 440€ (= 88€/ kerta)

Hinnat sisältävät alv 24%.

 

AUKIOLOAJAT:
TI-PE  klo9-16 (Teuvo Pakkalan katu 24 as 1, Raksila)
SU-MA  klo11-21 (Kasarmintie 1, Voimala 1889 saunatila)

 

 

Kotikäynnit Oulun alueella

Soita 0407004883 niin sovitaan sinulle passeli kotikäynti-aika!

Varaamasi ajan voit perua tai siirtää maksutta viimeistään 24h ennen hoitokertaa. Peruuttamattomasta, varaamastasi käyntikerrasta  veloitetaan hinnaston mukainen maksu.

unettomuus-hermoratahieronta

Liity Sammalmajan sisäpiiriin

Sammalmaja antaa sinulle eväitä niin kehon kuin mielen hyvinvoinnin tueksi.

Blogiartikkelien, voimaannuttavien postausten (Facebook ja Instagram), sekä rentoutusäänitteiden lisäksi Sammalmaja tarjoaa sisäpiiriläisille ajankohtaista, maksutonta hyvinvointimateriaalia.

Syksyn 2021 sisäpiirilahja on tulostettava, syksyinen materiaalipaketti, joka sopii niin lasten kuin aikuisten käyttöön. Lahja on sinulle ilmainen.

Syyspaketti sisältää 4 erilaista syksyistä bingopohjaa, jonka helpot ja hauskat syksyiset tehtävät tuovat iloa harmaaseenkin syyspäivään + neljä erilaista suunnittelu / syyspäiväkirjapohjaa, jotka puolestaan houkuttelevat syventymään omiin toiveisiin ja tarpeisiin syksyn aikana.

Liityttyäsi sisäpiiriin, sähköpostiisi kilahtaa kirje Sammalmajasta. Kirje sisältää linkin syksyisen materiaalipaketin lataamiseen.

* pakollinen tieto

Tarkista, ettei tervetulokirje sujahtanut roskapostilaatikkoon, ja siirrä se saapuneisiin jotta saat jatkossakin (pari kertaa kuukaudessa) tietoa Sammalmajan eduista, sekä vaihtuvat, maksuttomat materiaalit käyttöösi.

Jos  hyvinvointivinkit eivät ole enää sinulle ajankohtaisia, voit luopua paikastasi Sisäpiiriläisenä milloin tahansa.
Lisätietoa:
tietosuojaseloste