Valitse sivu

Muistojen laulu

Uniikki sävellyslahja syntymäpäiväsankarille, hääparille, tai vauvalle nimiäisjuhlaan.

Aineeton ja ikimuistoinen lahja ihmiselle, jota haluat ilahduttaa erityisellä tavalla!

Sävellän ja sanoitan laulun yksilöllisesti, toiveittesi mukaan. Valitse toimitustavaksi A tai B -vaihtoehto:

A) Jos suunnitelmissasi on esittää laulu itse, tai tilata juhlaan esiintyjä tulkitsemaan kappaletta, lähetän sinulle sähköpostitse selkeät nuotit sanoineen ja sointuineen (pdf-tiedostona).

B) Jos taas mieluummin toivot, että lahjan saaja voi katsoa ja kuunnella laulun videotervehdyksen muodossa omalta tietokoneeltaan tai puhelimestaan, videoin laulun pianosäestyksellä ja lähetän linkin esitykseen. Videotervehdys on katsottavissa piilotettuna YouTubessa, niin että katsomismahdollisuus on ainoastaan linkin saaneilla henkilöillä. Voit jakaa linkkiä ihmisille, joiden kuunneltavaksi tilaussävellys on tarkoitettu.

Sävellyksen hinta 650e, alv 0% (maksu kahdessa erässä). Laulun rakenne pitää sisällään 2-3 säkeistöä ja kertosäkeen. Tilaathan laulun viimeistään 1-2kk ennen toivottua ensiesityspäivää.

Ota yhteyttä lomakkeella, ja kirjoita tarvittavat tiedot. Olen sinuun sen jälkeen yhteydessä puhelimitse, niin kartoitetaan toiveitasi liittyen tilaussävellyksen sanoitukseen ja tyyliin. Ilmoitan myös, mikäli sävellystyö ei mahdu kalenteriini ehdottamallasi aikataululla.

Tilaussävellys on ihana muisto läheiselle ihmiselle, ja persoonallinen idea myös yhteislahjaksi!

Säveltämiäni ja sanoittamiani kappaleita voit käydä kuuntelemassa seuraavista linkeistä: