Valitse sivu

Luo itsellesi onnellinen päivä

04.11.2020 | Loistava mieli

Ajattele positiivisesti, kuvittele onnellinen päivä

 

Sunnuntai-illan onnellinen keskustelu saunan lauteilla mieheni kanssa, minä aloitan:

– Mitähän jännittävää huomenna tapahtuu?

– Ai miks niin?

– No kun huomenna on mun onnenpäivä!

– Ai miten niin?

– No kun oon vaan päättänyt niin. Maanantai tulee olemaan mun onnenpäivä.

Lyhyt hiljaisuus.

– No eihän sitä tietysti koskaan voi tietää…

Hymyilen onnellisen odottavaisesti ja pyydän miestä heittämään lisää löylyä. Venyttäydyn lauteelle selälleni makaamaan ja ojennan jalat ylös seinälautoihin, niin että varpaita polttaa. Millään muulla ei ole väliä, kuin sillä että tiedän seuraavan päivän olevan mun onnenpäivä. Jännitys kipristelee vatsanpohjassa, niin kuin lapsena joulua odottaessa.

Onnellisen päivän mukanaan tuomat ”lahjat”

Mitähän minä saan huomenna lahjaksi? Lahjalla tarkoitan nyt tässä tapauksessa niitä uusia kokemuksia ja kohtaamisia, jotka saavat minut miettimään omaa toimintaani ja kehittävät minua ihmisenä eteenpäin.

Ehkä hyvässä lykyssä voivat myös edistää uraani tuomalla eteeni uusia ideoita ja yhteistyökuvioita. Lahjalla tarkoitan myös niitä kauniita pieniä hetkiä keskellä päivää, jolloin aika katoaa, ja pysähdyn hetkeksi omaan onnenkuplaani.

Ole kiitollinen, ole luottavainen

Huomaan auringon siivilöityvän verhojen raosta, ja piirtävän matolle kapeita raitoja. Koivun oksien heilahtelevan tuulessa, kuin kutsuen kuulemaan lauluja joita pilvet ohi lipuessaan laulavat. Kuinka ihanaa.

Kiitollisena tästä päivästä ja huomiseen luottaen, nukahdan saunan jälkeen sänkyyni pehmoisen peiton alle. Viimeisenä ajatuksena mielessäni käy, että aamulla herään iloisena ja virkeänä, valmiina aloittamaan onnenpäiväni.

Tiedosta ajatuksesi ja hallitse niitä

Tällä tarinalla haluan herätellä sinua miettimään ajatustesi suuntaa. Minkälaisen maailman luot itsellesi? Minkälaisen huomisen kuvittelet? Ajatusten ja alitajunnan voima on mieletön. Se on mahdollisuus, suorastaan taianomainen mahdollisuus, mikä meillä jokaisella on käytössämme.

Tiedän monien ajattelevan että höpönpöppöä; ”Oonhan minä aina toivonut lottovoittoa eikä sitä ole tullut.”

Tässä ei kuitenkaan ole kyse lottovoitosta materialistisessa mielessä, vaan oman elämäsi luotsaamisesta siihen suuntaan kuin sen haluat kulkevan. Uskomisesta siihen, että sinulle tapahtuu hyviä asioita.

Että oppisit toimimaan valoisalla sydämellä kaikkien ihmisten kanssa, sopusoinnussa. Että voisit saavuttaa niitä tavoitteita, joihin omilla ponnisteluillasi pyrit. Että asiat joihin uskot ja luotat, onnistuisivat. Että kohtaisit juuri niitä oikeita ihmisiä, jotka osoittautuvat jossain vaiheessa elämäsi poluilla tärkeiksi suunnan näyttäjiksi, opettajiksi, ystäviksi tai yhteistyökumppaneiksi.

Kokeile positiivista ajattelua

Mikä päivä voisi olla sulle se oma onnenpäivä? Toki jokainen päivä voi olla se onnekas, ihana, jopa käänteentekevä, ja saapua sattumalta. Mutta jos luot mielessäsi itsellesi ”vakituisen” onnenpäivän ja uskot siihen, olen melko varma että onnenpäivän ihmeitä tapahtuu.

Laitapa testiin! Jännittävää, eikös! Onnellinen päivä on siinä ihan saavutettavissasi.

Lue täältä lisää suggestioiden voimasta!